ОДРЖАНА 5. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Објављено 13/03/2024 у 
Podeli ovu objavu:

Данас је одржана 5. седница Општинског већа на којој је разматран и усвојен План рада Народне кухиње Црвеног крста Ћуприја са трошковником за 2024. годину. У образложењу стоји да је у Плану рада Народне кухиње укупан износ потраживаних средстава за припрему куваног оброка из Буџета Општине Ћуприја пет милиона динара на годишњем нивоу, за 500 најугроженијих становника Општине Ћуприја.

Општински већници су разматрали и усвојили Програм одржавања јавне хигијене и Плана изношења смећа PWW за ову годину, као и захтев за давање сагласности на Програм пословања Јавног предузећа “Зоохигијена Ћуприја”.

На данашњој 5. седници Општинског већа разматран је и усвојен захтев Јавног комуналног предузећа “Равно 2014” за давање сагласности на Посебан програм за коришћење средстава – субвенција из буџета Општине Ћуприја за 2024. годину. Разматран је и усвојен коначан обједињени предлог за реализацију годишњих програма у области спорта у овој години.

Чланови Општинског већа данас су разматрали и усвојили предлог Решења о формирању Организационог одбора за обављање послова у вези организовања Фестивала музичке изузетности “Раванелиус”.

Такође је разматран и усвојен финансијски план Установе културе “Ћуприја”, као и измене финансијског плана Гимназије за 2024. годину.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram