ОДРЖАНА 47.СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Објављено 22/10/2021 у 
Podeli ovu objavu:

Данас је у сали за састанке Општине Ћуприја одржана 47.седница Општинског већа, на којој је разматран и усвојен Извештај о спроведеном поступку расподеле средстава из буџета, традиционалним црквама и верским заједницама. Како је наведено, Општинско веће Општине Ћуприја, донело је Одлуку о додели средстава традиционалним црквама и верским заједницама за буџетску 2021. годину. Додељују се средства у износу од 1.000.000 динара, Српској православној цркви – Епархија Браничевска, за реализацију пројекта под називом “Поплочавање дворишта Цркве Светог Ђорђа у Ћуприји”.

Чланови Општинског већа разматрали су и усвојили Правилник о

изменама и допунама Правилника о организацији и систематизацији радних места у Општинској управи Општине Ћуприја, Правобранилаштву Општине Ћуприја, Служби буџетске инспекције и Интерне ревизије Општине Ћуприја.

На данашњој 47. седници Општинског већа такође су разматране и усвојене измене финансијских планова месних заједница Крушар, Сење и Церница. Општински већници разматрали су и усвојили измене финансијских планова Медицинске школе, Гимназије, Техничке школе, Школе за основно музичко образовање “Душан Сковран”, основних школа “13. октобар” и “Ђура Јакшић”, Предшколске установе “Дечја радост”, Народне библиотеке “Душан Матић”, Установе културе “Ћуприја”, као и Установе за спорт Спортски центар “Ада”.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram