ОДРЖАНА 43. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Објављено 16/09/2021 у 
Podeli ovu objavu:

Данас је у сали за састанке Општине Ћуприја одржана 43. седница Општинског већа на којој је разматран и усвојен нацрт Решења о избору најповољнијег понуђача за отуђење непокретности на кп. број 2916/1 у Катастарској општини Ћуприја – град. Како је наведено у образложењу, Одлуком Скупштине општине Ћуприја, започет је поступак отуђења непокретности у јавној својини Општине Ћуприја прикупљањем писаних понуда, а образована је и Комисија за сповођење поступка отуђења непокретности у јавној својини и расписан Јавни оглас за прикупљање писаних понуда, који је објављен у дневном листу “Политика”. Утврђено је да је “МИСИД” ДОО из Београда, најповољнији понуђач у поступку прикупљања писаних понуда за отуђење непокретности на кп. број 2916/1 у у Катастарској општини Ћуприја – град, по одлуци Скупштине општине од 6. августа 2021. године, и Јавном огласу од 25. августа 2021. године, са понуђеном ценом од 22.550.000 динара.

Општински већници разматрали су и усвојили Измену и допуну Програма пословања – финансијског плана Установе за спорт Спортског центра “Ада” за ову годину. На данас одржаној 43. седници Општинског већа, такође је разматрана и усвојена Измена финансијског плана Месне заједнице Старо Село, а наведено је, да су Изменом финансијског плана за 2021. годину, из Буџета Општине Ћуприја, предвиђена средства у износу од 760.000 динара.

Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram