ОДРЖАНА 4. СЕДНИЦА ПОСЛОВНОГ САВЕТА ОПШТИНЕ ЋУПРИЈЕ

Објављено 27/10/2021 у 
Podeli ovu objavu:

У сали за састанке Општине Ћуприја, данас је одржана 4. седница Пословног савета Општине Ћуприја, на којој је анализиран актуелан привредни и економски развоја на територији Општине Ћуприја, а разговарало се и о мерама подршке привреди и економском развоју, као и о оснаживању привреде у Општини Ћуприја.

Након седнице медијима се обратио председник Општине Ћуприја Јовица Антић, који је рекао да му је јако драго што је данас, након једног дужег периода, одржана седница Пословног савета. “Размотрили смо неке мере које се тичу привредног живота у Ћуприји и верујем да ћемо у будућности имати много интензивнију сарадњу и да ће из те сарадње произаћи многе квалитетне идеје и квалитетни резултати. Општина Ћуприја ће увек подстицати привреду, наши привредници су мото развоја овог града, тако да они за нас имају изузетно велики значај”, нагласио Јовица Антић, председник Општине Ћуприја.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram