ОДРЖАНА 37. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Објављено 16/07/2021 у 
Podeli ovu objavu:

Данас је у сали за састанке Општине Ћуприја одржана 37. седница Општинског већа на којој је разматран и усвојен нацрт Одлуке о образовању Комисије за планове. Како је наведено у образложењу, разлог за увајање нацрта ове одлуке је истицање мандата члановима Комисије за планове, који су до сада обављали ову дужност.

Ова Комисија обавља стручне послове у поступку израде и спровођења планских докумената, стручне провере усклађености урбанистичког пројекта са планским документом и законом којим се уређује планирање и изградња, а њен задатак је и давање стручног мишљења по захтеву надлежних органа управе.

Чланови Општинског већа разматрали су и усвојили на данашњој 37. седници, захтев за давање сагласности од 15. јула 2021. године, по Иницијативама председника Општине Ћуприја Јовице Антића. У образложењу захтева је наведено да су то иницијативе председника Општине Ћуприја за покретање поступка радова на реконструкцији и адаптацији Прве месне заједнице, радова на реконструкцији зграде 22. децембра у својини Општине Ћуприја, као и радова на реконструкцији зграде Општинске управе, за шта су обезбеђена средства Одлуком о буџету Општине Ћуприја за 2021. годину.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram