ОДРЖАНА 2. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Објављено 02/02/2024 у 
Podeli ovu objavu:

На 2. седници Општинског већа одржаној данас разматран је и усвојен нацрт Одлуке о буџету Општине Ћуприја, као и предлог Решења о формирању Стручног тима за процену економске исплативости јавног превоза на територији Општине Ћуприја.

Чланови Општинског већа разматрали су и усвојили Предлог решења о потврђивању решења о постављењу начелника Општинске управе Општине Ћуприја. На дневном реду данашње седнице Општинског већа нашло се и разматрање нацрта одлука о изменама и допунама одлука о локалним комуналним таксама и накнадама за коришћење јавних површина на територији Општине Ћуприја.

Општински већници су данас такође разматрали и усвојили нацрт Кадровског плана Општинске управе општине Ћуприја, Правобранилаштва и Интерне ревизије Општине Ћуприја за 2024. годину. На дневном реду седнице нашао се и нацрт Одлуке о измени Одлуке о формирању Општинског штаба за ванредне ситуације.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram