ОДРЖАНА 16. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Објављено 09/07/2024 у 
Podeli ovu objavu:

Јуче је одржана 16. седница Општинског већа на којој су разматрани и усвојен нацрти одлука о отуђењу грађевинског земљишта у јавној својини непосреденом погодбом ради исправке границе, а реч је о земљиштима у катастарским општинама Ћуприја и Мијатовац. Општински већници су разматрали и усвојили нацрт Информације о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања јавних предузећа, друштва капитала и других облика организовања, на који се примењује Закон о јавним предузећима, чији је оснивач Скупштина општине Ћуприја. Такоше разматран је и усвојен предлог Одлуке о расписивању јавног позива за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији општине Ћуприја за 2024. годину. Разматране су и усвојене измене финансијских планова Туристичке организације општине Ћуприја, Установе културе “Ћуприја” и Прешколске установе “Дечја радост” за 2024. годину, као и Извештај о раду Установе за спорт Спортског центра “Ада”. На данашњој 16. седници Општинског већа разматрана је и усвојена Одлука о уступању демонтиране столарије из Вртића “Шећерко” Црвеном крсту Ћуприја, ради, како је наведено, даље понуде најугроженијим категоријама становништва на територији ћупријске Општине. Размтран је и усвојен предлог Решења којим се члан Општинског већа Славко Цветковић, задужује да прати стање у области бриге о старима и пензионерима на територији Општине Ћуприја. Општински већници су данас разматрали и усвојили Решење о образовању локалне комисије за капиталне инвестиције општине Ћуприја.

  • Овај пројекат је суфинансиран средствима из буџета Општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту, нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.
HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram