ОДРЖАНА 113. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Објављено 07/09/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Данас је одржана 113. седница Општинског већа, на којој је разматран и усвојен предлог Одлуке о расписивању Јавног конкурса за учешће Општине Ћуприја у финансирању, односно суфинансирању програма удружења средствима из буџета Општине Ћуприја. Како је наведено укупан износ средстава за ове намене, за 2023. годину, је 2.000.000 динара, а средства се могу одобрити за финансирање највише два програма истог удужења, у току буџетске године.

Чланови Општинског већа су разматрали и усвојили нацрт Јавног позива за учешће директних корисника – привредних субјеката, у спровођењу мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији Општине Ћуприја. Циљ ових мера је унапређење енергетске ефикасности у стамбеном сектору и повећано коришћење обновљивих извора енергије у домаћинтвима на територији ћупријске Општине.

На данашњој 113. седници Општинског већа, поред осталог, разматране су и усвојене измене финансијских планoва Гимназије и Туристичке организације Општине Ћуприја, као и Измене и допуне финансијског плана Установе за спорт Спортског центра “Ада”.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram