ОДРЖАНА 112. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Објављено 28/08/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Данас је одржана 112. седница Општинског већа на којој је разматран и усвојен Нацрт Одлуке о допуни одлуке о одређивању површина намењених за паркирање моторних возила на територији Општине Ћуприја. Предложеном одлуком Ћуприја ће добити неколико десетина нових паркинг места. Ово ће делимично ублажити акутан саобраћајни проблем, посебно у  Улици Kнеза Милоша, у зони око зграде Електродистрибуције. Нова, улична паркинг места биће обележена у Раваничкој (од Кнеза Милоша до Војислава Илића) и Рељиној, док ће у Видовданској, у делу од Цара Лазара до Светосавске, бити изграђено ванулично паркиралиште.

Чланови Општинског већа су разматрали и усвојили предлог Решења о образовању Комисије за реализацију мера енергетске санације. Како је наведено образује се Комисија за реализацију мера енергетске санације породичних кућа и станова, у оквиру Пројекта “Чиста енергија и енергетска ефикасност за грађане у Србији”.

Такође на данашњој 112. седници Општинског већа разматране су и усвојене измене финансијских планова за 2023. годину, Основне школе “Ђура Јакшић” и Основне музичке школе “Душан Сковран”.

Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram