ОДРЖАНА 104. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Објављено 15/06/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Данас је у сали за састанке Општине Ћуприја, одржана 104. седница Општинског већа.

„Не очекују се падавине ни сличне онима које су нас задесиле у понедељак. Ми се, ипак, спремамо као да ће се то поновити – канале и пропусте који су у понедељак зачепљени блатом и муљем смо очистили, а такође смо ојачали неколико критичних места, тако да верујем да неће да буде неких већих проблема у данима пред нама“, нагласио је данас председник Општине Јовица Антић.

На 104. седници Општинског већана разматране су и усвојене измене финансијских планова за 2023. годину, Народне библиотеке “Душан Матић”, Музеја “Хореум Марги - Равно”, Туристичке организације општине Ћуприја, Установе културе “Ћуприја”, као и основних школа “13. октобар” и “Ђура Јакшић”, за ову годину. Такође, општински већници су данас разматрали и усвојили измене финансијских планова за 2023. годину, месних заједница Мијатовац, Крушар, Сење и Супска, као и измене и допуне финансијског плана Установе за спорт Спортског центра “Ада” за ову годину.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram