ОДРЖАНА 100. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Објављено 09/05/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Данас је одржана 100. седница Општинског већа на којој је разматран и усвојен нацрт Одлуке о завршном рачуну Буџета општине Ћуприја за 2022. годину. У образложењу ове одлуке стоји да укупно остварени приходи и примања у консолидованом завршном рачуну Буџета општине Ћуприја за 2022. годину, износе 1.243.341.797 динара. Приходи и примања буџета у прошлој години износе 1.197.993.336 динара, док су приходи и примања из других извора 45.348.451 динар.

Општински већници разматрали су и усвојили Листу за избор, на основу Закона о запосленима у аутономним покрајинама и једицама локалне самоуправе и Уредбе о спровођењу интерног и јавног конкурса за попуњавање радних места. Конкурсна комисија за спровођење јавног конкурса за попуњавање јавног положаја “Заменик начелника Општинске управе општине Ћуприја”констатовала је да Драгана Милановић, дипломирана правница из Ћуприје, испуњава услове за учешће у изборном поступку, за попуњавање положаја “Заменик начелника Општинске управе општине Ћуприја”.

На данашњој 100. седници Општинског већа такође је разматран и усвојен предлог Решења о измени Решења о образовању Комисије за анализу и проверу извештаја о коришћењу средстава Буџета општине Ћуприја. Разматран је и усвојен нацрт Одлуке о прибављању непокретности у јавну својину општине Ћуприја, непосредном погодбом у Катастарској општини Супска, за извођење примењених хидрогеолошких истраживања за потребе водоснабдевања, што је, како је наведено, у складу са решењем Министарства рударства и енергетике.

Општински већници разматрали су и усвојили Измену финансијског плана Установе културе “Ћуприја” за 2023. годину.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram