ОДРЖАНА 10. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА ПО ХИТНОМ ПОСТУПКУ

Објављено 14/02/2022 у 
Podeli ovu objavu:

Данас је у сали Основне музичке школе “Душан Сковран” одржана 10. седница Скупштине општине Ћуприја сазвана по хитном поступку. Одборници су разматрали и усвојили предлог Одлуке о разрешењу и именовању чланова и заменика чланова општинске Изборне комисије Општине Ћуприја. У образложењу ове одлуке је наведено да је правни основ за доношење одлуке садржан у Закону о локалним изборима, који је ступио на снагу 8. фебруара 2022. године, којим је утврђено да председника, чланове, заменика председника и заменике чланова изборне комисије именује скупштина јединице локалне самоуправе.

За председника Општинске изборне комисије Општине Ћуприја, именован је дипломирани правник Никола Антанасијевић, а за заменика Милан Антић, такође дипломирани правник. Драгица Пејчић – Ранђеловић, дипломирани правник, именована је за секретара, а дипломирани правник Ивана Шћепановић за заменика секретара Општинске изборне комисије Општине Ћуприја.

На данашњој 10. седници Скупштине Општине Ћуприја одржаној по хитном поступку, такође је разматран и усвојен Годишњи извештај о раду Савета за здравље Општине Ћуприја за 2021. годину.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram