ОДРЖАНА 1. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА ПО ХИТНОМ ПОСТУПКУ

Објављено 05/02/2024 у 
Podeli ovu objavu:

Данас је у сали Фонда пензијско-инвалидског осигурања одржана 1. седница Скупштине општине Ћуприја сазвана по хитном поступку. Одборници су разматрали и усвојили Извештај Општинске изборне комисије Општине Ћуприја о издатим уверењима за одборнике Скупштине општине, изабрали Верификациони одбор и разматрали и усвојили Извештај Верификационог одбора. Такође донета је и Одлука о потврђивању мандата одборника Скупштине општине Ћуприја са листе “Александар Вучић – Ћуприја не сме да стане”. Наиме како је Јелени Ђулинац, Владимиру Васиљевићу, Светлани Костић, Бранимиру Тазићу, Дејану Ристићу и Јовици Антићу избором на нову функцију или на лични захтев престао мандат одборника, у одборничке клупе уместо њих сели су Владан Ђорђевић, Тања Ристић, Владан Петровић, Дејан Радивојевић, Јелена Балтић и Јелена Ђекић. Након тога одборници су положили заклетву.

На данашњој 1. седници Скупштине општине Ћуприја разматран је и усвојен Предлог одлуке о буџету Општине Ћуприја за 2024. годину.

На дневном реду данашње седнице нашло се и разматрање предлога одлука о изменама и допунама одлука о локалним комуналним таксама и накнадама за коришћење јавних површина на територији Општине Ћуприја, као и предлог Одлуке о измени Одлуке о формирању Општинског штаба за ванредне ситуације. Одборници Скупштине општине Ћуприја су данас такође разматрали и усвојили предлог Кадровског плана Општинске управе општине Ћуприја, Правобранилаштва и Интерне ревизије Општине Ћуприја за 2024. годину.

Такође на данас одржаној 1. седници Скупштине општине Ћуприја донета је и одлука о формирању Савета за административне и кадровске послове Скупштине општине Ћуприја.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram