МОНОДРАМА “DEJT” 20. MAJA У ЋУПРИЈИ

Објављено 11/05/2023 у 
Podeli ovu objavu:

У организацији Установе културе “Ћуприја”, у суботу, 20. маја, у сали Основне музичке школе “Душан Сковран” у Ћуприји, биће изведена Монодрама “Dejt”, ауторке Сандре Силађев.

Средовечна госпођа и самохрана мајка Оливера Живковић је изашла на заказани љубавни састанак. Међутим, њен „dejt“се не појављује.

Оливера, дакле, чека. Кога и шта? Да ли ће сазнати резултате својих здравствених налаза? Хоће ли открити који је смисао брака и заклињања на вечну љубав? Како Оливера третира мајчинство и тумачи положај жене у данашњем друштву? Да ли ће схватити зашто је дужина хаљине и висина штикле обрнуто пропорционална јачини морала? Хоће ли сазнати да ли су кафићи прилагођени потребама особа са инвалидитетом? Да ли је свет сигурно место за тинејџерке? Да ли је боље бити плаћена или неплаћена домаћица?

Публика ће имати прилику да прати ток Оливериних мисли, али и да помогне у одговорима на нека од ових питања.

Почетак је у 20 часова.

Улазнице по цени од 500 динара, могу се купити 18. и 19. маја, у холу Основне музичке школе “Душан Сковран”, у времену од 15 до 19 сати.

НАПОМЕНА: Ова монодрама није за малолетне особе.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram