МЕМОРИЈАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ "ПИЛОТ МИХАЈЛО ПЕТРОВИЋ"

Објављено 06/09/2021 у 
Podeli ovu objavu:

Меморијално такмичење “Пилот Михајло Петровић” у сарадњи са ПВО, АК ПВО Ниш и Аеродромом Константин Велики, одржано је 5. септембра у Нишу.

На такмичењу је учествовало 6 посада из ваздухопловних клубова широм Србије као и наше две екипе у постави Дејан Беда, Горан Стојковић и Никола Вујошевић, Саша Денић.

Част ултра-лаке авијације одличним резултатом, остварила је екипа нашег клуба D.Beda/G.Stojković, освојивши друго место у јакој конкуренцији искусних екипа које имају десетине учешћа на оваквим такмичењима и националним првенствима са разликом од само 7 бодови у односу на првопласирану екипу.

Такмичари су пред нама имали два задатка - временска прецизност и извиђање. Траса летења коју смо морали да савладамо преселила се са аеродрома у Нишу, преко Алексинца, Крушевца, Александровца, Блаца, Мерошине и повратак на аеродром у Нишу.

Све летелице су у реалном времену пратили специјални кампери који су били у авионима. Ми смо једна од екипа са најбољим пролазом и прецизношћу.

Приложен је део атмосфере са самог такмичења...

Резултати:

1. место: АК Наша крила - Параћин

2. место: АК Ћуприја - Ћуприја

3. место: АК Трстеник - Трстеник

Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram