КРУШАР ДАНАС БИО ДОМАЋИН МАНИФЕСТАЦИЈЕ “МИХОЉСКИ СУСРЕТИ СЕЛА”

Објављено 31/10/2021 у 
Podeli ovu objavu:

Крушар је први домаћин Манифестације “Михољски сусрети села”, која је у доброј атмосфери и ведром такмичарском духу одржана данас. Такмичиле су се екипе ћупријских села, а програмом манифестације, одржана је ликовна колонија под називом “Најлепше у мом селу”. Посетиоци су могли да погледају изложбу ликовних радова, одржани су и турнири у стоном тенису, шаху и пикаду, а могла је да се погледа и изложба најлепших славских колача.

У оквиру манифестације данас је одржано и такмичење у рецитовању поезије са мотивима села, као и такмичење фолклорних ансамбала. Најбољима су додељене медаље, пехари и захвалнице, а потом је наступио Народни оркестар.

Циљ Манифестације “Михољски сусрети села”, за коју је Општина Ћуприја недавно добила бесповратна средства од Министарства за бригу о селу,  треба да буде побољшање друштвеног и спортског живота становника у селима, неговање традиционалног начина живота и културно – историјског наслеђа.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram