КАНДИДУЈТЕ НАЈБОЉЕ - ПОЗИВ ОРГАНИЗАЦИОНОГ ОДБОРА ЗА ОБАВЉАЊЕ ПОСЛОВА У ВЕЗИ СА ОРГАНИЗОВАЊЕМ И ОБЕЛЕЖАВАЊЕМ ДАНА ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА

Објављено 13/09/2022 у 
Podeli ovu objavu:

Организациони одбор за обављање послова у вези са организовањем и обележавањем Дана општине Ћуприја упућује позив појединцима и институцијама са територије општине Ћуприја да доставе иницијативе и предлоге о додељивању признања и награда појединцима или институцијама за најзначајнија достигнућа у појединим областима друштвеног живота.

Признања и награде биће додељење на свечаној седници 13. октобра, поводом Дана општине Ћуприја.

Инициjaтивe и прeдлoгe сa oбрaзложењем доставити Савету за кадровска и мандатна питања Скупштине општине Ћуприја, писменим путем, преко писарнице Општинске управе општине Ћуприја, ул. 13. октобра бр. 7, уз попуњени образац (образац се налази на шалтеру бр. 1 писарнице) или електронским путем, попуњавањем онлајн форме преко званичног сајта Општине Ћуприја (www.cuprija.rs).

Рок за достављање предлога је 30. септембар 2022. године, у 12 часова. Предлози могу да се подносе за следећа признања и награде: Почасни грађанин општине Ћуприја, спомен плакете, захвалнице, као и за новчане награде.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram