ИЗВЕШТАЈ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ У ЈАГОДИНИ О СТАЊУ САОБРАЋАЈА НА ТЕРИТОРИЈИ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ У ПРОТЕКЛА 24 ЧАСА

Објављено 24/01/2023 у 
Podeli ovu objavu:

У протекла 24 часа на путевима у Поморавском округу евидентирана је једна саобраћајна незгода, у којој није било повређених особа.

Из Полицијске управе у Јагодини упозоравају возаче да брзину кретања возила прилагоде стању пута и условима у саобраћају, видљивости, прегледности и атмосферским приликама. Апелује се на возаче да поштују ограничење брзине, користе сигурносне појасеве и не управљају возилом под дејством алкохола. Подсећање возачима да буду опрезни у зонама школа и да смање брзину испред пешачких прелаза.

У циљу што веће безбедности свих учесника у саобраћају, припадници Саобраћајне полиције ће у Јагодини радарима појачано контролисати брзину кретања.

У Ћуприји ће се спроводити локална акција појачане контроле саобраћаја, која ће бити усмерена на откривање прекршаја прекорачења брзине кретања, некоришћење сигурносног појаса, коришћење мобилних телефона у току вожње и непрописног превоза деце. Такође, биће санкционисани и сви други уочени прекршаји, каже се у извештају Полицијске управе у Јагодини.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram