ИЗВЕШТАЈ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ У ЈАГОДИНИ О СТАЊУ САОБРАЋАЈА НА ТЕРИТОРИЈИ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ У ПРЕТХОДНА 24 ЧАСА

Објављено 08/02/2023 у 
Podeli ovu objavu:

У претходна 24 часа на путевима у Поморавском округу евидентирана је једна саобраћајна незгода, у којој су три лица задобила лаке телесне повреде.

Из Полицијске управе у Јагодини упозоравају возаче да брзину кретања возила прилагоде стању пута и условима у саобраћају, видљивости, прегледности и атмосферским приликама. Апелује се на возаче да поштују ограничење брзине, користе сигурносне појасеве и не управљају возилом под дејством алкохола. Подсећање возачима да буду опрезни у зонама школа и да смање брзину испред пешачких прелаза.

Припадници Саобраћајне полиције ће у Јагодини, радарима појачано контролисати брзину кретања. Данас ће се спроводити регионална акција појачане контроле саобраћаја, која ће бити усмерена на откривање прекршаја некоришћење сигурносног појаса, коришћење мобилних телефона у току вожње и непрописног превоза деце, каже се у извештају Полицијске управе у Јагодини.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram