ИЗВЕШТАЈ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ У ЈАГОДИНИ О СТАЊУ САОБРАЋАЈА НА ТЕРИТОРИЈИ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ ТОКОМ ПРАЗНИКА

Објављено 18/04/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Према извештају Полицијске управе у Јагодини, током празника, на путевима у Поморавском округу, евидентирано је 10 саобраћајних незгода, у којима није било повређених особа.

Из Полицијске управе у Јагодини упозоравају возаче да брзину кретања возила прилагоде стању пута и условима у саобраћају, видљивости, прегледности и атмосферским приликама. Апелује се на возаче да поштују ограничење брзине, користе сигурносне појасеве и не управљају возилом под дејством алкохола. Подсећање возачима да буду опрезни у зонама школа и да смање брзину испред пешачких прелаза.

Припадници Саобраћајне полиције ће данас у Јагодини, Ћуприји, Параћину, Свилајнцу, Деспотовцу и Рековцу, радарима појачано контролисати брзину кретања.

На територији Поморавља ће се спроводити акција појачане контроле саобраћаја, која ће бити усмерена на откривање прекршаја прекорачења брзине кретања, каже се у извештају Полицијске управе у Јагодини.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram