ИЗВЕШТАЈ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ У ЈАГОДИНИ О СТАЊУ САОБРАЋАЈА НА ТЕРИТОРИЈИ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ ПРОТЕКЛОГ ВИКЕНДА

Објављено 06/03/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Протеклог викенда на путевима у Поморавском округу евидентирано је шест саобраћајних незгода. У четири незгоде четири особе су лакше повређене. Саобраћајна полиција је открила и санкционисала 377 прекршаја.

Из Полицијске управе у Јагодини упозоравају возаче да брзину кретања возила прилагоде стању пута и условима у саобраћају, видљивости, прегледности и атмосферским приликама. Апелује се на возаче да поштују ограничење брзине, користе сигурносне појасеве и не управљају возилом под дејством алкохола. Подсећање возачима да буду опрезни у зонама школа и да смање брзину испред пешачких прелаза.

Припадници Саобраћајне полиције ће данас у Јагодини, Ћуприји и Параћину, радарима појачано контролисати брзину кретања. Такође, спроводиће се и међународна акција појачане контроле саобраћаја, која је усмерена на откривање прекршаја некоришћење сигурног појаса и непрописног превоза деце, каже се у извештају Полицијске управе у Јагодини.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram