ИЗЛОЖБЕ “РУКОТВОРИНА” И “КОЛАЧ НАШИХ МАЈКИ” ДАНАС У ЋУПРИЈИ

Објављено 02/03/2024 у 
Podeli ovu objavu:

Поводом 8. марта, Међународног дана жена, Актив жена “Наше златно доба”, организује данас у просторијама “Синђелића” у Ћуприји, две изложбе “Рукотворина” и “Колач наших мајки”. Изложбе су продајног карактера и биће отворене до 15 сати.

“Чланице Актива жена “Наше златно доба” вредно су радиле на изради прелепих рукотворина – украсних и одевних предмета, а у последњих месец дана одржано је шест радионица". Такође, овде данас можете видети и укусне колаче спремљене по традиционалним рецептима наших мајки и бака. Ове изложбе су заиста значајне за окупљање и дружење свих нас, са циљем очувања наших традиционалних вредности”, изјавила је данас за Портал Horreummargiinfo.rs, Мирјана Стојановић, председница Актива жена “Наше златно доба” у Ћуприји.

Она је такође истакла да Актив жена “Наше златно доба” за сада ради у просторијама Удружења пензионера “Независност”- Огранак Ћуприја, јер још увек нема своје просторије.

Иначе, Актив жена “Наше златно доба” основан је 2013. године, броји 26 чланица, а учествовао је на бројним манифестацијама у нашој општини. Његове чланице су препознатљиве како по својим вредним рукотворинама, тако и по кулинарским специјалитетима, као и по својим хуманитарним активностима.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram