ИЗБОРИ 2023 – ОДРЖАНА ТРИБИНА СНС У СУПСКОЈ

Објављено 14/12/2023 у 
Podeli ovu objavu:

“Супска не сме да стане, марочито не после свега што је учињено за мештане прве месне заједнице. Сва села су важна и подједнако заслужују помоћ локалне самоуправе, поручио је Супљанима Јовица Антић, предсеник Привременог органа Општине Ћуприја и кандидат за одборника са Листе “Александар Вучић – Ћуприја не сме да стане.”

“Преко 650 милиона динара смо потрошили враћајући дугове наших претходника, који сада желе да се врате и наставе своју погубну политику”, рекао је Антић. “Такви хоће да дођу, не може незнање да победи знање, не може нерад да победи рад”, истакао је Антић.

“Знамо ми добро шта су били наши приоритети у протеклом периоду, шта је урађено и шта ће бити урађено у времену пред нама. Поносимо се новим Домом културе, ускоро ћемо ући у његове просторије , а знате колико смо дуго чекали његову реконструкцију, рекао је Зоран Николић, прердседник Месног одбора Српске напредне странке.”Ових дана очекује нас изградња новог пута у улици Цара Душана, у дужини од 950 метара, рекао је Николић.

“Излазимо на изборе да бисмо победили, ви сте наша снага, вредни домаћини, поштени и добри људи у Супској и осталим сеоским месним заједницама", рекао је Нинослав Ерић, први на листи за локалне изборе “Александар Вучић – Ћуприја не сме да стане”. Ускоро ће бити завршено преко 30 километара државних и локалних путева. Имамо обећање од министра Горана Весића да се са реконтрукцијом путне инфраструктуре неће стати. Очекује нас и изградња канализационе мреже, побољшање водоснабдевања и други започети важни послови. У свима њима Месна заједница Супска има своје место”, поручио је Ерић.

“Ми смо успели да у претходних 10 година повратимо имовину, стадион Мораве није био у власништву Општине Ћуприја, успели смо да вратимо. Стадион Радничког није био у власништву Општине Ћуприја, успели смо да вратимо. Чак и улице Благоја Паровића и Добојска у Ћуприји нису биле у власништву општине али и то смо успели да вратимо. Модна кућа “22. децембар” није била у власништву општине, па смо то успели да вратимо. Трг испред Гринета, испред Ђота није био у власништву општине Ћуприја, али смо ипак успели да вратимо.

Зато 17. децембра морамо да гласамо за Листу “Александар Вучић – Србија не сме да стане”, “Александар Вучић – Ћуприја не сме да стане” и “Александар Вучић – Супска не сме да стане”, рекао је Нинослав Ерић, први на Листи за локалне изборе “Александар Вучић – Ћуприја не сме да стане”.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram