ИЗБОРИ 2022.

Објављено 31/03/2022 у 
Podeli ovu objavu:

ВУЧИЋ: РЕКОНСТРУИСАЋЕМО ОПШТУ БОЛНИЦУ И ДОМ ЗДРАВЉА У ЋУПРИЈИ

Болнице и домове здравља у Ћуприји и Параћину ускоро очекује реконструкција и доградња, а у ове пројекте држава ће уложити 35, можда чак и 40 милиона евра. Као што сам обећао, биће урађен пут Параћин-Појате, али и преосталих пет километара на деоници Сење-Сисевац, а финализацијом пута Сисевац-Грза спојићемо два најлепша дела ћупријске и параћинске општине – најавио је на предизборном митингу у Параћину председник СНС и кандидат за председника Србије Александар Вучић.

Обраћајући се симпатизерима у препуној Спортској хали “7. јул”, Вучић је истакао да ће све поморавске општине бити укључене у пројекат “Чиста Србија”, који подразумева сређивање водоводне и канализационе мреже.

Потврда да ће ове године бити реконструисани Општа болница и Дом здравља је јако важна вест за нашу општину. Сем тога, уврштавање у пројекат “Чиста Србија” за општину Ћуприја значи 180 километара примарне и секундарне канализационе мреже. То није пројекат чија ће реализација почети сутра јер је реч о великом послу, али се надамо да ће тај посао бити завршен у неком разумном року од четири године. У наредном периоду оствариће се и наша жеља да се изгради регионални пут између Ћуприје и Параћина, помоћу ког ћемо се још боље повезати са комшијама – изјавио је вођа ћупријских напредњака Нинослав Ерић, након непосредног разговора са Александром Вучићем у Параћину.

ТЕКСТ: РТП

ФОТОГРАФИЈЕ: ĆUPRIJANET

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram