ФИЛМ “НЕЧИСТА КРВ – ГРЕХ ПРЕДАКА” 6 . И 7. СЕПТЕМБРА У ЋУПРИЈИ

Објављено 31/08/2021 у 
Podeli ovu objavu:

У организацији Установе културе “Ћуприја” у понедељак, 6.септембра и у уторак, 7. септембра, у сали Школе за основно музичко образовање “Душан Сковран” у Ћуприји, биће одржане пројекције домаћег филма "Нечиста крв - Грех предака". Претпродаја улазница по цени од 300 динара је 3. септембра, у холу Школе за основно музичко образовање “Душан Сковран”, у терминима: 13 до 16 и 17 до19 сати, и у данима пројекција. Пројекције почињу од 18 и 20 часова.

Филм прати причу о Хаџи Трифуну (Драган Бјелогрлић), угледном српском трговцу, који покушава да очува мир са турским властима, али и одржи свој углед и утицај у Врању, важној турској варошици у близини границе са ослобођеном Србијом. Док Трифун припрема два сина да га наследе на позицији вође међу српским народом, муке му стварају, не само моћни турски бегови, већ и сама његова породица. Трифун доноси низ тешких одлука које ће касније утицати на његове потомке, јунаке из романа „Нечиста крв“.

Главне улоге: Драган Бјелогрлић, Анђела Јовановић, Катарина Радивојевић, Феђа Штукан, Нела Михаиловић, Дејан Бућин, Марко Грабеж, Тим Сејфи, Недим Незировић, Милица Гојковић, Теодора Драгићевић, Ваја Дујовић, Никола Вујовић.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram