ФЕСТИВАЛ “РАВАНЕЛИУС” - ОДРЖАНА РАДИОНИЦА ЗА ДЕЦУ “КАКО СЕ СЛУША КОНЦЕРТ”

Објављено 07/07/2022 у 
Podeli ovu objavu:

Ћупријски малишани, имали су данас прилику да у сали Основне музичке школе “Душан Сковран” у Ћуприји, у оквиру Фестивала музичке изузетности “Раванелиус”, кроз радионицу “Како се слуша концерт”, науче нешто ново и забавно. Водитељ радионице био је Милош Миловановић, а деца су могла да науче како се слуша концерт, како и зашто се аплаудира, како се понаша на концерту у једној институцији културе. Милош Миловановић је такође ћупријским малишанима пренео и неке податке из историје музике и заједно са њима створио једну пријатну атмосферу.

Поред Установе културе “Ћуприја” и Школе за музичке таленте, у организацији Фестивала музичке изузетности “Раванелиус”, који се одржава до 10. јула, учествују Туристичка организација Општине Ћуприја, као и Основна музичка школа “Душан Сковран”, а под покровитељством Општине Ћуприја и Министарства културе и информисања. Улаз за све програме фестивала је бесплатан.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram