ФЕСТИВАЛ “РАВАНЕЛИУС” - ОДРЖАН КОНЦЕРТ НАЈБОЉИХ УЧЕНИКА ШКОЛЕ ЗА МУЗИЧКЕ ТАЛЕНТЕ У ЋУПРИЈИ

Објављено 18/07/2021 у 
Podeli ovu objavu:

У оквиру Фестивала музичке изузетности “Раванелиус”, који су организовале Установе културе “Ћуприја” и Школа за музичке таленте, под покровитељством Општине Ћуприја, вечерас је у сали Школе за основно музичко образовање “Душан Сковран”, одржан концерт најбољих ученика Школе за музичке таленте у Ћуприји.
Од самих почетака Школе за музичке таленте у Ћуприји, сада већ далеке 1973. године, концертна делатност је брижљиво негована и уткана у њен препознатљиви имиџ.
Ученицима је пружена прилика да покажу своје умеће, а на овогодишњем “Раванелиусу” представили су се најбољи ученици школе, од којих су многи рођени баш овде, у граду на Морави.
Ученици су извели разнолика дела, на виолини, виоли, виолончелу и контрабасу, а наступили су Михајло Јовановић, Александра Ђокић, Лука Радојковић, Жељко Тамбурић, Вељко Станковић, Елвис Трујановић, Маша Јовановић, Драгош Тамбурић, Милан Ђокић, Кристина Антић и Урош Адамовић.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram