ЕРИЋ ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНС У ЋУПРИЈИ

Објављено 20/05/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Завршени су унутарстраначки избори у општинском одбору СНС у Ћуприји. За председника је изабран народни посланик и председник СО Нинослав Ерић, који је и у протеклом циклусу обављао функцију првог човека ћупријских напредњака.

Иза њега су једногласно стали сви чланови изборне скупштине. У свом обраћању страначким колегама, Ерић је истакао да је у протeклих 10 година СНС урадила више за Ћуприју него било која власт пре.

Све што је урађено за град и општину се види али ја сам најпоноснији на оно преко чега многи прелазе, а то је имовина Ћуприје. Она је за протеклих 10 година вишеструко нарасла и тај раст биће настављен и у наредном периоду – рекао је Ерић.

Он је посебно апострофирао исправљање туђих грешака. То је био најтежи задатак. На добром смо путу да све туђе грешке исправимо а Ћуприји вратимо оно што јој припада. Вратићемо јој и народ, грађане. То ће у будућности бити наш највећи и најтежи задатак, за чије решавање ми је потребна и ваша помоћ – рекао је Ерић обраћајући се члановима изборне скуштине ОО СНС.

Пред нама је нови период рада. Очекујем да наставимо још јаче, преданије, посвећеније и боље радимо за добробит свих грађана наше општине јер су нам у више наврата указали своје поверење, а то не смемо заборавити – закључио је Ниносав Ерић, председник ОО СНС у Ћуприји.

Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram