ДВА ФИЛМСКА ХИТА 24. МАРТА У ЋУПРИЈИ - “БИЛО ЈЕДНОМ У СРБИЈИ” И “ЕНКАНТО – МАГИЧНИ СВЕТ"

Објављено 23/03/2022 у 
Podeli ovu objavu:

У организацији Установе културе “Ћуприја”, у сали Основне музичке школе “Душан Сковран” у Ћуприји, у четвртак, 24. марта, биће приказано домаће остварење Петра Ристовског “Било једном у Србији” од 18 и 20 часова. Радња филма „Било једном у Србији“смештена је две године након Првог светског рата, код Дине и Цоне. Опијени победом и неповратно инфицирани духом слободе и напретка који су осетили у великом свету, враћају се у оронули Лесковац: Дине у свој некадашњи биоскоп, а Цоне на сопствену сахрану. Предодређени за губитнике, израстају у хероје. Главне улоге: Виктор Савић, Немања Оливерић, Теодора Ристовски, Слобода Мићаловић, Радован Вујовић, Зоран Цвијановић, Мики Манојловић, Иван Бекјарев.

Пројекција анимираног филма “Енканто – Магични свет” заказана је такође за 24. март, од 16 сати. То је прича о необичној породици Мадригали, која живи скривена у магичној кући и планинама Колумбије, у дивном месту званом Енканто. Магија Енканта благословила је свако дете у породици јединственим даром, од супер снаге до моћи исцељења, свако дете, осим Мирабел. Али када открије да је Енканто у опасности, Мирабел схвата да би она, једина „нормална“, могла да буде последња нада своје необичне породице. Улазнице по цени од 350 динара, биће у продаји 24. марта, у холу Основне музичке школе “Душан Сковран”, у времену од 15 до 20 часова.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram