ДРЖАВНИ СЕКРЕТАР У МИНИСТАРСТВУ ЗА РАД, ЗАПОШЉАВАЊЕ, БОРАЧКА И СОЦИЈАЛНА ПИТАЊА, ЗОРАН РАЈОВИЋ ПОСЕТИО ЋУПРИЈУ

Објављено 23/03/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Рајовић, посетио је данас Ћуприју, и том приликом обишао Центар за социјални рад, где га је дочекала директорка Драгана Михајловић. Потом је државни секретар Зоран Рајовић, посетио Општинску управу, где су га дочекали челници Општине Ћуприја.

“Разлог моје посете је налог министра Николе Селаковића да обиђем Поморавски округ и сагледам рад институција у оквиру Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. Оно што је моје лично задовољство и што ћу навести у извештају је да је рад Центра за социјални рад у Ћуприји на високом нивоу. Од центара које сам до сада обишао, Центар за социјални рад у Ћуприји заузима високо место и могу да кажем да је одлично оцењен", истакао је данас Зоран Рајовић, државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. “У разговору са председником општине Ћуприја и његовим сарадницима нагласили смо шта су приоритети Министарства, шта је оно што министар жели да побољша у оквиру система социјалне заштите. Што се тиче Центра за социјални рад у Ћуприји реч је о техничим средствима за примену информационих система, брзи рачунари, добра опрема и добар Интернет", рекао је државни секретар Зоран Рајовић.

“Јако ми је драго да имамо посету државног секретара, разговарали смо о тренутном стању у социјалној заштити на територији општине Ћуприја, разговарали смо о неким могућностима да побољшамо поједине сегменте, пре свега техничку опремљеност, али и неке услуге, тако да мислим да ћемо у будућности много да унапредимо стање у области социјалне заштите", рекао је данас председник општине Ћуприја, Јовица Антић. Председник општине је изразио задовољство што је државни секретар Зоран Рајовић, похвалио рад Центра за социјални рад и истакао да је општина такође задовољна радом ове установе, као и да се општина увек труди да помогне Центру за социјални рад у Ћуприји.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram