ДРЖАВНА СЕКРЕТАРКА У МИНИСТАРСТВУ ТУРИЗМА И ОМЛАДИНЕ МИЛЕНА ПОПОВИЋ ПОСЕТИЛА ДАНАС ЋУПРИЈУ

Објављено 14/03/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Државна секретарка у Министарству туризма и омладине Милена Поповић данас је посетила Ћуприју. Том приликом у згради Општинске управе општине Ћуприја најпре је одржан састанак са челницима локалне самоуправе, а потом и конференција за медије.

“Јако ми је драго да данас имамо посету државне секретарке из Министарства туризма и омладине. Ми смо на овом састанку изнели тренутно стање у области туризма и омладинске политике на територији Општине Ћуприја. Такође разговарали смо и о неким нашим потенцијалима, идејама да унапредимо обе области и мислим да ћемо у будућности имати бољу сарадњу са министарством и одређену подршку и помоћ”, рекао је данас на конфренцији за медије Јовица Антић, председник Општине Ћуприја. Председник Антић је такође истакао да се Општина Ћуприја сваке године труди да унапреди рад како у области туризма, тако и у области омладинске политике и да верује да се то и види. Председник општине Јовица Антић је такође изразио наду да ће доћи и до унапређења туристичке понуде, као и резултата у области омладинске политике.

Државна секретарка у Министарству туризма и омладине Милена Поповић, рекла је да јој је неизмерено драго што је данас у Ћуприји. “Кад сам именована за државну секретарку у Министарству туризма и омладине препознала сам неку своју мисију с обзиром да сам ја неко ко долази из унутрашњости и сматрам да треба дати мало више на значају неким другим општинама и градовима који се налазе изван Београда. Београд јесте центар, али сматрам да оно што је за нас културно, историјски, а и људски важно налази се и те како изван Београда. Моја мисија је да обиђем све туристичке организације у Србији и да разговарам са људима, да видимо који су то проблеми, да видимо како можемо да помогнемо, као и да унапредимо туристичку понуду наше најлепше Србије”, рекла је приликом данашње посете Ћуприји, Милена Поповић, државна секретарка у Министарству туризма и омладине.

Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram