ДРУГИ ДАН ОДРЖАВАЊА 3. РИБОЛОВАЧКОГ “МОСТ КУПА 2022” У ЋУПРИЈИ

Објављено 18/09/2022 у 
Podeli ovu objavu:

У оквиру одржавања 3. Риболовачког “Мост купа 2022”, у Ћуприји је данас се на обалама Велике Мораве одржава такмичење риболоваца у категорији вараличар. На такмичењу учествује 64 риболоваца из целе Србије и рибловци из братског града Добоја. Оно што карактерише вараличарење је да ће сваки такмичар моћи да изабере своје место где ће да пеца, моћи ће и да мењају места у току такмичења. Бодоваће се грабљиве врсте риба, панда, буцов, шљука, сом и смуђ, а сантиметража ће одлучити о победницима у вараличарском делу такмичења, за које су обезбеђене врене награде. У оквиру 3. Мост купа 2022”, организована је и едукативна радионица за најмлађе, коју су предводили риболовци. Било је то једно занимљиво дружење, а најмлађи су могли да се упознају и питају све што их интересује о риболову, као и о риболовачкој опреми.

Организатор 3. Риболовачког “Мост купа 2022” је Туристичка организација Општине Ћуприја у сарадњи са Удружењем рекреативних риболоваца “Вараличар” и репрезентативцима у спортском риболову Небојшом и Алексом Илићем из Ћуприје, а покровитељ је Општина Ћуприја.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram