ДЕСЕТИ МОТО СКУП МОТО КЛУБА IRON BRIDGE У ЋУПРИЈИ ОД 17. ДО 19. ЈУНА

Објављено 13/06/2022 у 
Podeli ovu objavu:

У организацији Мото клуба Iron Bridge из Ћуприје, од 17. до 19. јуна, на Градској плажи у Ћуприји, биће одржан јубиларни, десети по реду Мото скуп Мото клуба Iron Bridge. Према програму, камп ће бити отворен у петак 17. јуна, у 10 сати, док ће од 16 часова наступити Бенд Bluesful Baby, а од 19 сати, Бенд Hot Dog. Такође 17. јуна, за 21 час, заказан је концерт Алена Исламовића, а од 23 сата наступ Бенда Het Trik. За суботу 18. јун, од 10 сати, предвиђен је обилазак Музеја “Хореум Марги – Равно, Манастира Раванице, Музеја угљарства у Сењском Руднику и Спомен комплекса “Бој на Иванковцу. Истог дана у кампу ће бити отворен и штанд Мото асоцијације Србије где ће у сарадњи са Техничком школом из Ћуприје, бити одржано и предавање на тему “Безбедност у саобраћају”. Од 16 сати, 18. јуна, наступиће бенд Black&White, дефиле улицама Ћуприје предвиђен је за 18 сати, а од 19 часова наступиће бенд Ноћни Путници. Концерт Рок групе Кербер заказан је такође за 18. јун, од 22 часа, а наступ Бенда Sevdah Rock Connection од поноћи.

Треба истаћи да је Мото клуб Iron Bridge препознатљив и по својим хуманитарним активностима, а на овом мото скупу биће организована Видовданска акција прикупљања новчаних прилога за помоћ Манастиру Драганац, породици Вићентијевић из Зубиног Потока, као и за изградњу игралишта за децу у селу Кусце на Косову и Метохији. Према речима Дејана Пранића, секретара Мото клуба Iron Bridge, очекује се долазак око хиљаду бајкера из земље и иностранства и то из Северне Македоније, Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Пољске, Бугарске, Румуније и Грчке. Пранић је такође рекао да ће на мото скуп доћи и дугогодишњи пријатељ и поштовалац Мото клуба Iron Bridge Kristijan Bijo из Белгије.

Десети Мото скуп Мото клуба Iron Bridge биће одржан под покровитељством Општине Ћуприја, у партнерству са Туристичком организацијом Општине Ћуприја.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram