ДАНАС У ЋУПРИЈИ ПОТПИСАНИ УГОВОРИ О СТИПЕНДИРАЊУ УЧЕНИКА СРЕДЊИХ ШКОЛА КОЈИ СЕ ШКОЛУЈУ ЗА ДЕФИЦИТАРНА ЗАНИМАЊА

Објављено 28/11/2023 у 
Podeli ovu objavu:

У сали за састанке Општине Ћуприја данас су потписани уговори о стипендирању ученика средњих школа, који се школују за дефицитарна занимања за школску 2023/2024. годину, на територији ћупријске Општине. Уговоре о стипендрирању 36 ученика потписао је Јовица Антић, председник Привременог органа општине Ћуприја, на основу претходно расписаног Јавног конкурса.. Реч је о наставку стипендирања оних ученика који су се прошле године као полазници одлучили да похађају једно од дефицитарних занимања. Стипендије за школску 2023/2024. годину, исплаћују се у трајању од 10 месеци, у месечном износу од 8.000 динара.

Ученицима и родитељима обратио се Јовица Антић, председник Привременог органа општине Ћуприја и уз најаву новчане помоћи свим средњошколцима ,која ће из државног буџета бити уплаћена наредних дана, наговестио да ће локална самоуправа и у наредном периоду издвајати средства за стипендирање ученика и студената.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram