ДАНАС ПОЧЕЛО ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ДАНА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ “ВУК КАРАЏИЋ” У ЋУПРИЈИ

Објављено 06/11/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Обележавање Дана Основне школе “Вук Караџић” у Ћуприји почело је данас отварањем Ликовне колоније. Дводневна манифестација традиционално окупља ученике, наставнике и родитеље све три школе, а припремљен је богат културно-уметнички и спортски програм.

“Почињемо прославу Дана школе ликовном колонијом где учествују и ученици основних школа “Ђура Јакшић” и 13. октобар”, као и прешколсци из Вртића “Шећерко” са њиховим васпитачима. Сутра је јако узбудљив и занимљив дан, који се огледа у различитим такмичењима, почев од спортских такмичења ученика од петог до осмог разреда у фудбалу, кошарци и одбојци, а имамо и једну занимљивост, то је такмичење екипа наставника из све три основне школе”, рекла је Весна Вијоровић, директорка Основне школе “Вук Караџић”и позвале све суграђане да сутра од 11 сати и 30 минута, буду на теренима Соколског дома, како би бодрили екипе. Пре тога, са почетком у 11 часова, у школи ће бити одржано такмичење родитељских екипа у украшавању мафина, које ће оцењивати жири из Актива жена “Наше златно доба”.

Према речима директорке школе Весне Вијоровић, биће одржано и такмичење плесних група ученика од првог до осмог разреда, а за све такмичаре обезбеђене су пригодне награде. Директорка Вијоровић је честитала свим ученицима и наставницима Дан школе и позвала све суграђане, ученике и родитеље да присуствују свечаном обележавању Дана Основне школе “Вук Караџић”.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram