ДАНАС ОДРЖАН СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ПРВАКА У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ “ВУК КАРАЏИЋ” У ЋУПРИЈИ

Објављено 31/08/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Свечани пријем првака одржан је данас у Основној школи “Вук Караџић” у Ћуприји.

“Посебан је ово дан, 31. август, је нама традиционални дан када ми дочекујемо наше прваке. Када видите ову лепоту малих, лепих, насмејаних глава и њихових родитеља, који једва чекају да уђу у њихове учионице, да се сретну са њиховим учитељицама, много ми је драго што су се одлучили за нашу школу, а надам се да ће Вуков тим да оправда њихова очекивања", истакла је данас Весна Вијоровић, директорка Основне школе “Вук Караџић” у Ћуприји. Директорка Вијоровић је рекла да спремно дочекују школску годину, као и да ће бити много нових пројеката и садржаја, који су усклађени са захтевима и програмима Европске уније. Такође, директорка Осовне школе “Вук Караџић”, Весна Вијоровић је поздравила све ђаке прваке и њихове родитеље на територији Општине Ћуприја и пожелела им добродошлицу.

Према њеним речима у матичној школи су два одељења првог разреда, док је у подручним школама по једно одељење, а укупно је 49 првака ове године.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram