ДАНАС ОБЕЛЕЖЕНА 51 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА ДОМА УЧЕНИКА СРЕДЊИХ ШКОЛА “СРЕЋНО” У ЋУПРИЈИ

Објављено 20/03/2024 у 
Podeli ovu objavu:

Пригодним програмом ученика, данас је уз присуство ученика, наставника, представника Локалне самоуправе и гостију из целе Србије, на централној прослави, обележена 51 година постојања и успешног рада Дома ученика средњих школа “Срећно” у Ћуприји.

Поздрављајући присутне Татјана Милојевић, директорка Дома ученика средњих школа “Срећно” рекла је да је задатак запослених у Дому да ученицима пруже пре свега сигурност и сав комфор који пружа данашњица. “Зато свакодневно радимо на подизању квалитета смештаја, исхране и васпитног рада. Одувек смо радили на успостављању сарадње са локалном заједницом, а и са домовима из читаве Србије.

Циљ нам је да успоставимо чврсту сарадњу и разменимо искуства са колегама, а ученицима и запосленима омогућимо путовање, упознавање нових средина, склапање нових познастава и пријатељстава”, рекла је данас Татјана Милојевић, директорка Дома ученика “Срећно” у Ћуприји.

Крајем фебруара на конференцији која је била одржана у Скопљу, Дом ученика средњих школа “Срећно” са још три дома потписао је Повељу о братимљењу, са домовима ученика из Требиња, Битоља и из Чачка.

“Нестрпљиви смо и да угостимо наше драге пријатеље из Србије и Региона, упознамо их са нашом установом али и лепотама и традицијом нашег града и наше околине. Све активности нашег дома брижљиво су биране, са пажњом осмишљене и усмерене на добробит корисника. У малом дому великог срца, деца формирају навике, стичу знања и умења и развијају особине личности, које постају темељи на којима чврсто стоје. Србија на њих може увек да рачуна, јер су они наш понос и симбол, са њима ће трајати и наше име, јер их због успеха на разним пољима, зна цела Србија”, истакла је данас поводом 51. рођендана Дома ученика средњих школа “Срећно”, директорка Татјана Милојевић.

Дом се ове године укључио у Међународну организацију “Заједница домова југоисточне Европе” и већ учествује у раду саме организације.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram