ДАН ОСНОВНЕ ШКОЛЕ “ВУК КАРАЏИЋ” У ЋУПРИЈИ

Објављено 07/11/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Обележавање Дана Основне школе “Вук Караџић” у Ћуприји, настављено је данас богатим културно-уметничким и спортским програмом. Дводневна манифестација традиционално окупља ученике, наставнике и родитеље све три школе, a данас сена теренима Соколског дома, одржавају спортска такмичења ученика од петог до осмог разреда у фудбалу, кошарци и одбојци, као и такмичење екипа наставника из све три основне школе “Вук Караџић”, Ђура Јакшић” и “13. октобар”. Пре тога одржано је такмичење родитељских екипа у украшавању мафина, које ће оцењивати жири из Актива жена “Наше златно доба”.

Поводом обележавања 90. рођендана школе, одржано је и такмичење плесних група ученика од првог до осмог разреда, а за све такмичаре обезбеђене су пригодне награде. Директорка Основне школе “Вук Караџић”, Весна Вијоровић честитала је свим ученицима и наставницима Дан школе и позвала све суграђане, ученике и родитеље да присуствују свечаном обележавању Дана Основне школе “Вук Караџић”.

Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram