ДАН ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА – ПРЕДЛОЖИТЕ ПОЈЕДИНЦЕ И ИНСТИТУЦИЈЕ ЗА ПРИЗНАЊА И НАГРАДЕ

Објављено 25/08/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Организациони одбор за обављање послова у вези са организовањем и обележавањем Дана Општине Ћуприја, упућује позив појединцима и институцијама са територије Општине Ћуприја, да доставе иницијативе и предлоге о додељивању признања и награда појединцима или институцијама, за најзначајнија достигнућа у појединим областима друштвеног живота.

Признања и награде биће додељене на свечаној седници поводом Дана Општине Ћуприја - 13. октобра.

Појединци или институције могу да буду кандидовани за следеће награде и признања: Почасни грађанин општине Ћуприја; спомен плакете; захвалнице и новчане награде.

Инициjaтивe и прeдлoгe сa oбрaзложењем, како стоји у јавном позиву, треба доставити Савету за кадровска и мандатна питања Скупштине општине Ћуприја ,преко писарнице Општинске управе општине Ћуприја, ул. 13 октобра бр. 7, или електронским путем.

Обрасце за предлоге и иницијативе можете да нађете на писарници, а предлоге можете да пошаљете и у електронској форми, путем генерисаног обрасца на званичној интернет страници Општине Ћуприја.

Рок за подношење иницијатива и предлога о додељивању признања и награда истиче 1. октобра.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram