ДАН ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА – ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА “ЗНАМЕНИТЕ ЛИЧНОСТИ ЋУПРИЈЕ”

Објављено 12/10/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Поводом Дана општине Ћуприја, у организацији Установе културе “Ћуприја” данас је у Моравском парку у Ћуприји, отворена Изложба под називом “Знамените личности Ћуприје”. Аутор изложбе је Стефан Стаменковић, историчар, директор Установе културе “Ћуприја”.

На 18 изложбених паноа представљене су најзначајније личности чији се живот и рад везују за наш град, а које су се током 19. и 20. века, оствариле у различитим областима – од књижевности, музике и спорта, преко задужбинарства и медицине, до архитектуре, науке и хуманитарних активности. Ова сјајна изложба представља својеврстан наставак рада историчара Стефана Стаменковића, на истраживању, документовању и презентацији завичајне историје.

  • Овај пројекат је суфинансиран средствима из буџета Општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту, нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.
HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram