ДАН ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА - ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ ПОВОДОМ КОНЦЕРТА ГРУПЕ ЦРВЕНА ЈАБУКА

Објављено 13/10/2023 у 
Podeli ovu objavu:

У згради Општинске управе Општине Ћуприја, вечерас је одржана конференција за медије поводом вечерашњег концерта Групе Црвена Јавука. Јако ми је драго да вечерас у оквиру организације Дана општине Ћуприја, имамо концерт Групе Црвена Јабука. Позвао бих све грађане, који су заинтересовани да присуствују концерту и верујем да ће бити врхунска забава” рекао је Јовица Антић, председник општине Ћуприја.

Фронтмен Групе Црвена јабука, Дражен Жерић – Жера је рекао да је привилегија свирати у легендарном граду као што је Ћуприја “Даћемо све од себе да улепшамо Дан града”, рекао је фромтмен Групе Црвена јабука, Дражен Жерић – Жера.

Јелена Петровић, директорка Туристичке организације Општине Ћуприја изразила је велико задовољство што је Ћуприја домаћин Групе Црвена јабука и нагласила да смо сви ми одрастали уз звуке и мелодије музике са Еx -Ju простора. Она је позвала све суграђане да дођу на концерт Црвене јабуке, који почиње у 21 сат.

Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram