ДАН ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА – ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ ЗА НАЈБОЉЕ РАДОВЕ “МОЈ ГРАД”

Објављено 16/10/2023 у 
Podeli ovu objavu:

У оквиру обележавања Дана општине Ћуприја, додељене су награде за најбоље радове пристигле на литерарни конкурс “Мој град”, који је расписала Народна библиотека “Душан Матић” у Ћуприји.

У категорији од првог до четвртог разреда основних школа, три првопласирана места припала су ученицима четвртог разреда ОШ "Вук Караџић", прво Антонини Илић, друго Лени Наков, док су треће место поделили Дарко Милић и Петар Бановац.

У категорији од петог до осмог разреда, прво место освојила је Миа Стефановић из ОШ "13. октобар", друго Нађа Нешић из исте школе а треће Касијана Николић из ОШ "Вук Караџић".

У категорији средњошколаца, прво место припало је Николини Ратковић из Медицинске школе, друго место Маши Јевремовић из Техничке, док је треће место освојила Анђела Гојковић из Дома ученика средњих школа "Срећно”.

Право учећша на конкурсу имали су сви ученици основних и средњих школа у Ћуприји. Награде је уручила Љиљана Ђорђевић, директорка Народне библиотеке „Душан Матић“.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram