ЋУПРИЈУ ПОСЕТИО СЕЛЕКТОР ФУТСАЛ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ ДЕЈАН МАЈЕС

Објављено 26/12/2022 у 
Podeli ovu objavu:

Гост Ћуприје данас је био Дејан Мајес, селектор Футсал репрезентације Србије. Тим поводом данас је у сали Општинске управе одржана конференција за медије. Владимир Васиљевић, заменик председника општине Ћуприја, рекао је да му је велика част и задовољство да је први пут у нашем граду селектор Националне Футсал репрезентације, што како је истакао, није мала ствар и што нам даје подстрек за развој спорта, пре свега Футсала, тим пре што је вечерас на програму полуфинално вече. “Хвала Дејану Мајесу, то нам прилично значи, како би развијали наш турнир у Футсалу и како би направили додатну сарадњу и разменили искуства, да би турнир био још бољи”, рекао је данас на конференцији за медије Владимир Васиљевић, заменик председника општине Ћуприја. Васиљевић је такође истакао да је буџет за спорт за следећу годину 35.000.000 динара за финансирање спортских клубова, што је у односу на ову годину повећање за 12 милиона динара, а то говори о подршци локалне самоуправе спорту.

Дејан Мајес, селектор Футсал репрезентације Србије рекао је да је ово прави моменат да дође у Ћуприју и да присуствује турниру, као и да очекује да ће наредни 10. Футсал турнир бити на једном нивоу који до сада није био приказан, као и да ће како је нагласио, подићи озбиљну лествицу и представљати другим градовима озбиљну препреку да претекну турнир у Ћуприји. “Још једна ствар која ме је обрадовала је то што ће Ћуприја имати представника и у Футсалу”, рекао је на конференцији за медије Дејан Мајес, селектор Футсал репрезентације Србије, који ће вечерас присуствовати 9. Зимском Футсал турниру, који се до 28. децембра, одржава у Спортској хали “Ада” у Ћуприји.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram