ЋУПРИЈУ ДАНАС ПОСЕТИО МИЛАН АНТОНИЈЕВИЋ, САВЕТНИК ЗА ПРОГРАМСКИ РАЗВОЈ НАЛЕД-а

Објављено 29/03/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Данас је Ћуприју посетио Милан Антонијевић, саветник за програмски развој НАЛЕДА-а, са којим Општина Ћуприја има дугогодишњу сарадњу у свим областима. Том приликом у згради Општинске управе одржан је састанак са председником општине Јовицом Антићем и замеником председника Владимиром Васиљевићем.

"Драго ми је што у име општине, у име председника општине и своје лично име, могу да изразим задовољство наставком сарадње која је до сада била на врло високом и успешном нивоу. Данас смо договорили нове теме и нове правце на којима ћемо сарађивати и добило смо зелено светло да ће та сарадња бити на врхунском нивоу, с обзиром на то да смо понајвише разговарали о темама из Зелене агенде Европске уније. Сигуран сам да ће општина Ћузприја и НАЛЕД на тим темама и том пољу, у складу са Заједницом општина и градова, где је и општина Ћуприја члан, направити један заједнички концепт, где ће у овој и следећој години, ти резултати бити много видљивији и квалитетнији”, рекао је данас Владимир Васиљевић, заменик председника општине Ћуприја.

Милан Антонијевић, саветник за програмски развој НАЛЕД-а, рекао је да му је драго што је НАЛЕД поново у Ћуприји, како би се разговарало о значајним темама, како о јавном здрављу тако и о зеленим темама, конкретним пројектима и улагањима, како би се побољшао живот грађана. “НАЛЕД жели да буде близу својих чланова, близу својих општина, које су на овакав начин заиста сарађивале дуги низ година, да једни другима говоримо отворено и о проблемима и о ономе што можемо да превазиђемо, мислим да ће грађани Ћуприје то видети у наредним месецима, по новим пројектима, али и по квалитету живота, који је свима нама најбитнији”, истакао је данас Милан Антонијевић, саветник за програмски развој НАЛЕДА-а.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram