ЋУПРИЈСКА ПУБЛИКА ОДУШЕВЉЕНА ПРЕДСТАВОМ “ОТКАЧЕНЕ”

Објављено 23/03/2023 у 
Podeli ovu objavu:

У организацији Установе културе “Ћуприја”, вечерас је у сали Основне музичке школе “Душан Сковран” у Ћуприји, изведена одлична представа “Откачене”.

Ради се о комедији, која прати згоде и незгоде једне градске породице и њиховим покушајима да живе као „сав нормалан свет“, да се са својим проблемима носе на зрео и одговоран начин, а то им никако не полази за руком и то, наравно, доводи до комичних ситуација.

Сестре Беба и Зага су веома блиске потпуно различите – Беба јури каријеру, а Зага мужеве.

Беба чека одговор за унапређење у банци и крије свог дечка, колегу Воју, јер се плаши да би то могло угрозити њен пословни ауторитет.

Њихова мајка Надежда не прихвата старење и покушава да Зариног, сада већ бившег мужа - пластичног хирурга наговори да је оперише без новчане надокнаде.

Загина комшиница Ана трага за човеком свог живота.

Можда је Загина кћерка, тинејџерка Лола, једина нормална, а можда и не.

У представи је играла сјајна глумачка екипа: Борис Миливојевић, Моника Ромић, Славица Љујић, Даница Радуловић, Јована Младеновић и Јована Јеловац Цавнић, док је у улози наратора Милорад Милинковић. Као специјални гост у представи се појављује Игор Лазић Nigorr.

Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram