ЦЕНТРАЛНА АКЦИЈА ПОЈАЧАНЕ КОНТРОЛЕ САОБРАЋАЈА НА ТЕРИТОРИЈИ ПОМОРАВЉА

Објављено 07/08/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Према извештају Полицијске управе у Јагодини, протеклог викенда на путевима у Поморавском округу, евидентиране су две саобраћајне незгоде у којима није било повређених особа.

Из Полицијске управе у Јагодини упозоравају возаче да брзину кретања возила прилагоде стању пута и условима у саобраћају, видљивости, прегледности и атмосферским приликама. Апелује се на возаче да поштују ограничење брзине, користе сигурносне појасеве и не управљају возилом под дејством алкохола. Подсећање возачима да буду опрезни у зонама школа и да смање брзину испред пешачких прелаза.

Припадници Саобраћајне полиције ће данас у Јагодини, Ћуприји, Параћину, Свилајнцу, Деспотовцу и Рековцу, радарима појачано контролисати брзину кретања.

Такође, на територији Поморавља ће се спроводити централна акција појачане контроле саобраћаја, која ће бити усмерена на откривање прекршаја прекорачења прописане брзине кретања, стоји у извештају Полицијске управе у Јагодини.

Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram