АСФАЛТИРАНА УЛИЦА МИЛОША ОБИЛИЋА У КРУШАРУ

Објављено 20/12/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Данас је асфалтирана улица Милоша Обилића у Крушару, у дужини од 620 метара. “Општина Ћуприја је урадила пројектно-техничку документацију за овај пут, и приликом посете министра Горана Весића, када је обилазио радове на Регионалном путу Супска – Крушар, у договору са општином и месном заједницом Крушар, дао је обећање и налог “Путевима Србије” да ураде ову деоницу. Урађена је припрема ове деонице и саниран је мост и данас смо дочекали да асфалтирамо улицу. Видимо да су мештани задовољни, јер се ту налази и једна велика фирма која запошљава око 20 људи што нам је важно”, рекао је данас Бранко Милојевић, члан Привременог органа Општине Ћуприја. Милојевић је такође нагласио да ће врло брзо бити асфалтирана још једна улица у Крушару, тако да ће бити реализована обећања дата мештанима.

  • Овај пројекат је суфинансиран средствима из буџета Општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту, нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.
HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram