АСФАЛТИРАНА УЛИЦА ЦАРА ДУШАНА У СУПСКОЈ

Објављено 20/12/2023 у 
Podeli ovu objavu:

Асфалтирањем улице Цара Душана у Супској, у дужини од 1050 метара, данас је настављено са радовима на појачаном одржавању односно рехабилитацији и изградњи градских и сеоских саобраћајница на територији Општине Ћуприја.

“Јако ми је драго да смо успели да и поред бројних проблема, које смо имали, реконструишемо улицу Цара Душана. Верујем да су мештани задовољни и да ћемо у наредном периоду наставити да решавамо комуналне проблеме у нашим селима, као и у граду”, истакао је данас Јовица Антић, председник Привременог органа Општине Ћуприја.

“Асфалтирање улице Цара Душана је жеља мештана Супске већ дуже време и ово је једна озбиљна саобраћајница, што је ове године једна од озбиљнијих инвестиција Општине Ћуприја”, рекао је Дејан Ристић, директор Јавног комуналног предузећа “Равно 2014” у Ћуприји. Он је такође нагласио да ће, с обзиром и на повољне временске прилике, и наредних дана бити наставаљено са радовима, до краја недеље у Крушару, а потом и Ђурђевданска улица у Батинцу, улица Филип Вишњића у Ћуприји, као и пут ка Старом Селу.

  • Овај пројекат је суфинансиран средствима из буџета Општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту, нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.
HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram