АСФАЛТИРАН ДЕО ГЛАВНОГ ПУТА У СТАРОМ СЕЛУ

Објављено 10/04/2024 у 
Podeli ovu objavu:

Асфалтирањем дела главног пута у Старом Селу у дужини од 650 метара, данас су настављени радови на асфалтирању путева у сеоским месним заједницама на територији Општине Ћуприја. “Данас смо искористили прилику да наше обећање које смо дали мештанима испунимо. Ради се о главном путу, то је нешто што смо зацртали пре пар година, тако да ћемо од главног пута, од раскрснице са општинског пута ка Старом Селу, што је око 4 километра, са овом деоницом данас имати око 2,3 километра асфалтираног пута. Надам се да ћемо за две године успети све то што смо зацртали да испунимо на задовољство свих нас” рекао је данас Дејан Ристић, директор Јавног комуналног предузећа “Равно 2014” у Ћуприји.

Ристић је такође нагласио да су у току припремни радови за асфалтирање Гробљанске улице у делу иза Лидла, а поред радова на текућем одржавању градских саобраћајница, биће замењен и главни цевовод у улици Миодрага Новаковића, како би били остварени услови за реконструкцију те улице.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram