АРС ЛОНГА – ФОНДАЦИЈА ЗА ОЧУВАЊЕ ЛЕПИХ УМЕТНОСТИ УРУЧИЛА НАРОДНОЈ БИБЛИОТЕЦИ “ДУШАН МАТИЋ” ЗАХВАЛНИЦУ ЗА ИЗУЗЕТАН ДОПРИНОС СРПСКОЈ КУЛТУРИ

Објављено 05/06/2024 у 
Podeli ovu objavu:

Председник Фондације АРС ЛОНГА, Зоран Богнар, данас је уручио директорки Народне библиотеке "Душан Матић" у Ћуприји, Љиљани Ђорђевић, захвалницу за изузетан допринос српској култури и очувању лепих уметности и 20 година од оснивања Фондације и додела награде "Димитрије Митриновић".

Фондација АРС ЛОНГА за очување лепих уметности, основана је 5. октобра 2004. године као непрофитабилна организација са жељом да предузме максимални ангажман за подстицање и очување лепих уметности у Србији.

Фондација АРС ЛОНГА бави се истраживањем културне и књижевне баштине српског народа; субвенцирањем пројеката везаних за очување лепих уметности, посебно оних које обогаћују српску културу, без обзира на то да ли је реч о пројектима појединаца, организација, друштава или удружења; афирмацијом и стимулисањем савременог српског књижевног и уметничког стваралаштва, како у Србији, тако и у свету; организовањем трибина, курсева, изложби и сл; оснивањем задужбина, прихватањем и извршавањем легата и др; публиковањем материјала намењених промоцији истакнутих уметника и културно-уметничких организација; организовањем и субвенцирањем истраживачких путовања, пројеката и слично.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram